HTML

Lehet Más a Politika Szombathely

Fenntartható fejlődés, szociális igazságosság, részvételi demokrácia, kisközösségek és civilek védelme Szombathelyen

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

LMP Szombathely Facebook hírfolyam

LMP Twitter

LMP Szombathelyi Szervezete a Facebookon

Horváth Zoltán önkormányzati képviselő a Facebookon

Friss topikok

Alon.hu az LMP közgyűlés utáni sajtótájékoztatójáról

2012.04.27. 19:21 szepujvilag

Pénteken négy sajtótájékoztatón vettünk részt, hogy kiderüljön, nekünk és olvasóinknak is jó döntés volt, hogy nem ültük végig Szombathely városának csütörtöki közgyűlését. A sajtótájékoztatók viszont nem voltak haszontalanok.

Hogyan értékelték a csütörtöki közgyűlést a pártok képviselői?

„Verseny kezd kialakulni a szombathelyi közgyűlések között, hogy melyik a legkáoszosabb. Ez dobogós helyet biztos, hogy elért” – Horváth Zoltán (LMP).

(...)

 

LMP: Színház és parkfenntartás

Horváth Zoltán képviselő (LMP) arról számolt be, hogy talán ő volt eddig az egyetlen, aki elolvasta mind a három színházigazgatói pályázatot. (Sajtóértesülések szerint Jordán Tamás mellett Koltay Gábor és Dömötör Tamás pályázatáról van szó.)

A képviselő véleménye szerint a pályázat „több körös” lesz. Ő egyiket sem találja átütőnek, ugyanakkor mind a három egymástól teljesen elütő koncepciót takar.

 

Horváth Zoltán szerint nem túl szerencsés, hogy a bírálók között van annak a Nemcsák Károlynak a felesége, aki miatt kirúgták Koltay-t egy budapesti színház éléről.

A végleges döntést – a szakmai bizottság véleményéra alapozva - a májusi közgyűlés hozza majd meg.

Az LMP képviselője élesen kritizálta a városi parkfenntartó cég tevékenységét, mondván, nem teljesült az a cél, ami miatt létrehozták. A parkfenntartási tevékenység sem gazdaságosabb, sem hatékonyabb nem lett.

Az Alon.hu teljes cikket itt olvasható: http://www.alon.hu/szombathelyi-kozgyules-2012-aprilis-mindig-van-lejjebb-osszefoglalo

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: szombathely közgyűlés lmp alon.hu horváth zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpszombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr34476996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása