HTML

Lehet Más a Politika Szombathely

Fenntartható fejlődés, szociális igazságosság, részvételi demokrácia, kisközösségek és civilek védelme Szombathelyen

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

LMP Szombathely Facebook hírfolyam

LMP Twitter

LMP Szombathelyi Szervezete a Facebookon

Horváth Zoltán önkormányzati képviselő a Facebookon

Friss topikok

A szombathelyi LMP nem siratja a Magellán Centert

2012.04.26. 15:58 szepujvilag

Az LMP Szombathelyi Csoportja örül, hogy a Magellán Center projekt felelőse végérvényesen eláll a tervezett pláza építésétől

 

Az LMP Szombathelyi Csoportja szerint a város több pontján található már olyan pláza jellegű bevásárlóközpont, vagy hipermarket, amelyek kielégítik a vásárlói igényeket. Újabb, hasonló jellegű központ felállítása felesleges.

Az LMP véleménye szerint a helyi kiskereskedőket, termelőket kellene inkább helyzetbe hozni. Ezért nyújtott be a párt önkormányzati képviselője még tavaly olyan javaslatot, amellyel megnőttek a helyi őstermelők árusítási lehetőségei.

A Lehet Más a Politika szerint a Magellán Centerhez hasonló jellegű újabb bevásárlóközpont nem támogatható, így Városfejlesztési Bizottság által nemrégiben tárgyalt elképzelés sem, mely szerint az egykori cipőgyár helyén valósulna meg egy gigantikus méretű pláza.

Az ökopárt örvendetesnek tartja viszont azokat az elképzeléseket, melyek szerint a Magellán Center helyett a beruházó olyan ingatlanokat építene, amelyek a klímavédelmi szempontokra is figyelve passzív, napelemmel felszerelt lakások és irodák lennének.

Szombathely, 2012. április 25.

LMP Szombathelyi Csoportja

***

SAJTÓMEGJELENÉSEK

Alon.hu: Nem lesz bevásárlóközpont Szombathely belvárosában, az LMP nem bánja

 

Szólj hozzá!

Címkék: szombathely pláza magellán lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpszombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr404474923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása