HTML

Lehet Más a Politika Szombathely

Fenntartható fejlődés, szociális igazságosság, részvételi demokrácia, kisközösségek és civilek védelme Szombathelyen

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

LMP Szombathely Facebook hírfolyam

LMP Twitter

LMP Szombathelyi Szervezete a Facebookon

Horváth Zoltán önkormányzati képviselő a Facebookon

Friss topikok

Állampolgárok véleményét viszi a Parlamentbe az LMP

2013.11.06. 10:19 szepujvilag

Új kezdeményezést indított útjára a Lehet Más a Politika, mellyel az állampolgárok véleményét kívánják bevinni az Országházba –erről beszélt Vágó Gábor, az LMP parlamenti képviselője szombathelyi sajtótájékoztatóján

A Szólalj fel! A Parlament a Tiéd is! elnevezésű akció keretében az LMP lehetőséget kínál az állampolgároknak, közösségeknek, civil szervezeteknek, hogy véleményüket szóról-szóra az Országgyűlés plenáris ülése elé vigyék. Vágó Gábor a párt országgyűlési elmondta, szeretnék visszaadni a kiüresedett képviseleti demokrácia eredeti értelmét, hogy ne a lejáratódott elitek véleményét nyomják le az állampolgárok torkán, hanem a szabad állampolgári véleménynyilvánításnak nyissanak teret magasabb fórumokon. Az állampolgároknak, civil közösségeknek a napirend előtti felszólalás, az interpelláció, az azonnali kérdés és a napirend utáni felszólalás áll a rendelkezésedre ehhez. A videora felvett, vagy írásban rögzített véleményeket, kérdéseket a szolaljfel@lehetmas.hu címre várja a zöld párt.

Horváth Zoltán, az LMP szombathelyi önkormányzati képviselője hozzátette, hogy nem csak az országos, hanem a helyi problémákat is várják, melyeket ő fog bevinni az önkormányzat közgyűlése elé.

Szombathely, 2013. november 6.

LMP Vas Megyei Szervezete

Szólj hozzá!

Címkék: szombathely parlament vas megye lmp vágó gábor horváth zoltán szólalj fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpszombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr835617746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása