HTML

Lehet Más a Politika Szombathely

Fenntartható fejlődés, szociális igazságosság, részvételi demokrácia, kisközösségek és civilek védelme Szombathelyen

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

LMP Szombathely Facebook hírfolyam

LMP Twitter

LMP Szombathelyi Szervezete a Facebookon

Horváth Zoltán önkormányzati képviselő a Facebookon

Friss topikok

Választási megállapodást kötött az LMP és a Százholdért Civil Társaság

2014.08.25. 14:26 szepujvilag

Választási együttműködést kötött Szombathelyen a Lehet Más a Politika és a Százholdért Civil Társaság. Az erről szóló megállapodást az LMP Vas Megyei Szervezete nevében Bogáti András elnök, a civil szervezet nevében pedig Kecskeméti Enikő írta alá. A megállapodás értelmében a szombathelyi 13-as választókörzetben a civil társaság ügyvivőjét, Németh Ákost indítja az LMP képviselőjelöltként. 

kisz lakótelep.jpg

Kecskeméti Enikő a Százholdért Civil Társaság tagja, Bogáti András az LMP Vas megyei elnöke a KISZ lakótelepen

A két szervezet megállapodott arról is, hogy amennyiben az LMP önkormányzati mandátumot szerez október 12-én, úgy a KISZ lakótelepet és a Százhold városrészt érintő ügyekben egyeztetni fog a civil szervezettel, amely szakmai javaslatokkal segíti a zöld párt önkormányzati munkáját.

németh ákos.jpgA szombathelyi 13-as körzetben Németh Ákos, a Százholdért Civil Társulás ügyvivője indul az LMP színeiben a megállapodásnak köszönhetően

Az LMP országos kongresszusa nyár elején döntött arról, hogy nem működik együtt parlamenti pártokkal az önkormányzati választások során viszont nyitott parlamenten kívüli pártokkal, illetve civil szervezetekkel való együttműködésre. Szombathelyen a zöldek a Negyedik Köztársaság Párttal való együttműködésüket már bejelentették.

Szólj hozzá!

Címkék: választás lmp bogáti andrás Németh Ákos KISZ lakótelep Százholdért Civil Társulás

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpszombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr566633763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása