HTML

Lehet Más a Politika Szombathely

Fenntartható fejlődés, szociális igazságosság, részvételi demokrácia, kisközösségek és civilek védelme Szombathelyen

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

LMP Szombathely Facebook hírfolyam

LMP Twitter

LMP Szombathelyi Szervezete a Facebookon

Horváth Zoltán önkormányzati képviselő a Facebookon

Friss topikok

Harmadszor találkoznak a magyar és az osztrák zöldek Szombathelyen

2013.05.22. 11:15 szepujvilag

Május 25-én rendezi meg Szombathelyen az LMP és az osztrák zöld párt, a Die Grünen a 3. Nyugat-magyarországi- Kelet-ausztriai Regionális Zöld Találkozót. Az eseményen részt vesz Schiffer András, az LMP társelnöke is

A szombaton a Pannonia Étterem (Szombathely Fő tér 27.) különtermében 11 órakor kezdődő eseményen megnyitóbeszédet mond Csiba Katalin, a LMP nemzetközi ügyekért felelős választmányi tagja és Gerhard Jordan, a bécsi zöldek európai ügyekért felelős tanácsadója, Bécs városának önkormányzati képviselője.

A program nyilvános részeként a Zöld növekedés és zöld célkitűzések Ausztriában és Magyarországon című program keretében Schiffer András, országgyűlési képviselő, az LMP társelnöke, Bebesi József, az LMP soproni önkormányzati képviselője, Christiane Brunner, az ausztriai parlament környezetvédelmi bizottságának tagja, Jennersdorf képviselője, valamint Madeleine Petrovic, az alsó-ausztriai regionális közgyűlés tagja, a zöld párt szóvivője, a Die Grünen egykori elnöke tart előadást.

Az eseményre várunk minden érdeklődőt sok szeretettel.

Szólj hozzá!

Címkék: zöld szombathely zöldek lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpszombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr965312625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása