HTML

Lehet Más a Politika Szombathely

Fenntartható fejlődés, szociális igazságosság, részvételi demokrácia, kisközösségek és civilek védelme Szombathelyen

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

LMP Szombathely Facebook hírfolyam

LMP Twitter

LMP Szombathelyi Szervezete a Facebookon

Horváth Zoltán önkormányzati képviselő a Facebookon

Friss topikok

Soron kívül javítanák az iskolák és óvodák környékén a közlekedés biztonságát!

2014.09.01. 14:00 szepujvilag

Az LMP Szombathelyi Csoportja az iskolák és óvodák környékén uralkodó balesetveszélyes közlekedési állapot felszámolását kéri az önkormányzattól!

Szeptember 1-én 1,3 millió diák kezdte meg tanulmányait hazánkban. Városunkban is megkezdődött az iskolaév. Szombathely Kámon városrészén is a megszokottnál is nagyságrendekkel nagyobb volt a forgalom, mint egy átlagos napon. A Gothard Jenő Általános Iskola környékének utcái 7-8 óra közötti időszakban percek alatt szinte járhatatlanok lettek. Munkába, iskolába, óvodába igyekvők sokasága a szűk utcákban, türelmesen és néhány esetben türelmetlenül viselte a helyzetet. Polgárőri segédlettel, a gyalogos és gépjárműforgalom irányításával sikerült mederbe tartani a kaotikus közlekedési állapotot. Megállapítható, hogy ez így a továbbiakban nem tartható fenn.

Szombathely Kámon városrész Beczur Gyula utca (1).JPG

A fenti tényekre való tekintettel György István Péter (Szombathely Bűnmegelőzési, Közbiztonsági és Közrendvédelmi Bizottság tagja) és György Gábor István, mint polgárőrök kezdeményezik Szombathely közigazgatási területén az iskolák, óvodák környékének közlekedésbiztonság szempontjából történő azonnali felülvizsgálatát és a szükség intézkedések soron kívüli megtételét. A balesetveszélyes helyzetre a szeptemberi bizottsági üléseken fogják felhívni az LMP delegáltjai a figyelmet.

Szombathely, 2014. 09. 01. 

LMP Szombathelyi Csoportja

Szólj hozzá!

Címkék: szombathely lmp györgy istván kámon isko

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpszombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr706655427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása