HTML

Lehet Más a Politika Szombathely

Fenntartható fejlődés, szociális igazságosság, részvételi demokrácia, kisközösségek és civilek védelme Szombathelyen

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

LMP Szombathely Facebook hírfolyam

LMP Twitter

LMP Szombathelyi Szervezete a Facebookon

Horváth Zoltán önkormányzati képviselő a Facebookon

Friss topikok

Alon.hu: Közgyűlés utáni sajtótájékoztatók, Szombathely, 2013. február 1.

2013.02.01. 14:34 szepujvilag

„Maratoni, de nem martoni ülés”, így jellemezte Horváth Zoltán (LMP), a tegnapi közgyűlést, mivel délután Marton Zsolt alpolgármester nem volt ott. És nem csak ő: Horváth Zoltán megjegyezte, „úgy látszik, hogy nyomot hagyott a tegnapi napon a torkos csütörtök”, ugyanis a Fidesz-frakció este erősen megfogyatkozott, órákig vacsorázgattak.
 
Az LMP-s politikus az SZMSZ teljes átformálását emelte ki, mint legfontosabb tegnapi történést. Ezzel kapcsolatban ő korábban 14 pontos módosító csomagot adott le, amelynek nagy része helyesírási hibák korrigálását szorgalmazta, de belecsempészte a közgyűlések tévéközvetítésének visszaállítását is. „Sok állampolgári jelzést kaptunk, főleg idősekről, hogy ők interneten keresztül nem tudják követni az ülést. A helyi nyilvánosság ezzel valamilyen szinten korlátozva van” - indokolta javaslatát Horváth Zoltán. Nyelvtani észrevételeit igen, a tévéközvetítésre vonatkozó módosítását nem szavazta meg a testület.
 
A képviselő a megyei-állami intézmények átvétele kapcsán elmondta, alapvetően örül annak, hogy a kormányoldal egyre több olyan lépést megtesz, amelyet a választás idején az LMP vetett fel, de akkor még hallani sem akartak róla.

A teljes cikk elolvasható itt: http://www.alon.hu/kozgyules-utani-sajtotajekoztatok-szombathely-2013-februar-1

Szólj hozzá!

Címkék: szombathely közgyűlés lmp alon.hu horváth zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpszombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr695056873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása