HTML

Lehet Más a Politika Szombathely

Fenntartható fejlődés, szociális igazságosság, részvételi demokrácia, kisközösségek és civilek védelme Szombathelyen

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

LMP Szombathely Facebook hírfolyam

LMP Twitter

LMP Szombathelyi Szervezete a Facebookon

Horváth Zoltán önkormányzati képviselő a Facebookon

Friss topikok

A Szombathelyi Televízió tudósítása az LMP közgyűlési sajtótájékoztatójáról

2011.10.27. 17:41 szepujvilag

Marton Zsolt és Lazáry Viktor a Paragvári Utcai Általtalános Iskola rendkívüli tanrendjéről, a mozi technikai fejlesztéséről is beszélt. Az LMP képviselője, Horváth Zoltán is tartott sajtótájékoztatót, melyen elmondta, hogy ellenzéki képviselők újból kezdeményezik a rendkívüli közgyűlés összehívását a közös fenntartású intézmények sorsának meghatározásáról.

A kormány, figyelmen kívül hagyva önkormányzatiság alapelveit,  elveszi a megyéktől  a teljes intézményhálózatukat- kezdte sajtótájékoztatóját Horváth Zoltán. Az ellenzék ezért kezdeményezte: rendkívüli ülésen vizsgálják felül, hogy a közös fenntartású intézmények közül melyeket vehetné át a város. Mivel a testület mégsem vette napirendre a kérdést, újból kérik majd a rendkívüli közgyűlés összehívását. Az LMP képviselője nem tartja indokoltnak kulturális és sportbizottság létszámának bővítését, illetve az ISEUM vezetői pályázatának kiírását, amíg nincs kulturális koncepció. Ugyanakkor nehezményezi a nem városi tulajdonú Gothard- obszervatórium 10 millió forintos támogatását és azt, hogy az ellenzék nem delegálhat tagot a szociális forrásközpont újonnan létrehozott alapítványába.

 

A Szombathelyi Televízió videójának megtekintéséhez kattints IDE

Szólj hozzá!

Címkék: szombathely közgyűlés sajtótájékoztató lmp horváth zoltán szombathelyi televízió

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpszombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr743334431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása