HTML

Lehet Más a Politika Szombathely

Fenntartható fejlődés, szociális igazságosság, részvételi demokrácia, kisközösségek és civilek védelme Szombathelyen

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

LMP Szombathely Facebook hírfolyam

LMP Twitter

LMP Szombathelyi Szervezete a Facebookon

Horváth Zoltán önkormányzati képviselő a Facebookon

Friss topikok

Savaria Fórum: Megállapodást kötöttek

2011.04.03. 08:47 szepujvilag

 

 

Az LMP üdvözli a szombathelyi kisközösségek támogatását, derül ki abból a közleményből, melyet a Lehet Más a Politika Szombathelyi Szervezete juttatott juttatott el szerkesztőségünkbe. Az írás apropóját az adta, hogy Szombathely kulturális és sport bizottsága a héten döntött arról, hogy a város feladatellátási megállapodást kössön három
civilszervezettel. A közeljövőben a Gyöngyöshermán–Szentkirályi Polgári Kör és a Joskar-Ola Lakótelepért Alapítvány mellett, az LMP javaslatára a Petôfi Telepért Egyesület is a várossal kötött külön megállapodással látja el feladatait. „Az LMP üdvözli a kezdeményezést, hiszen a fenti civilszervezetek évek óta magas szinten látják el vállalt feladataikat, és tartják életben a városrészi kisközösségeket. Az LMP szerint fontos a helyi kezdeményezések támogatása és a kisközösségi kultúra védelme, ezért minden olyan kezdeményezés mellé állunk a jövôben is, amely ezen értékek megóvását, illetve a helyi közösségek megerôsítést jelenti” áll a közleményben.

Szólj hozzá!

Címkék: szombathely lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpszombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr602795346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása