HTML

Lehet Más a Politika Szombathely

Fenntartható fejlődés, szociális igazságosság, részvételi demokrácia, kisközösségek és civilek védelme Szombathelyen

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

LMP Szombathely Facebook hírfolyam

LMP Twitter

LMP Szombathelyi Szervezete a Facebookon

Horváth Zoltán önkormányzati képviselő a Facebookon

Friss topikok

Horváth Zoltán LMP-s képviselő kerékpárral érkezett az új szombathelyi bicikliút alapkőletételére

2011.03.25. 14:46 szepujvilag

Horváth Zoltán a Lehet Más a Politika szombathelyi önkormányzati képviselője kerékpárral érkezett az új bicikliút alapkőletételére. Úgy látszik még mindig ritkaságszámba megy, ha egy képviselő kerékpározik, mert a helyi sajtó is kiemelte az LMP-s képviselő megjelenését:

Nyugat.hu:

"A ragyogó napsütésben délután egymás után futnak be az elegáns autók a Magyar utca sarkára. Egyedül a bicajozást szívügyének tartó Horváth Zoltán (LMP) érkezik drótszamáron, láthatóan nagyon boldog, ő biztosan tekerni fog itt néhány hónap múlva."

ALON.hu:

"Az eseményen a főszereplő Puskás Tivadar polgármester, de jelen van néhány önkormányzati képviselő (az LMP-s Horváth Zoltán kerékpárral, jár a piros pont) is."

FOTO: Alon.hu

 

 

 

Westindex.hu:

"Süle Dávid, a szombathelyi CM tagja is jelen volt, aki kérdésünkre elmondta, örül, hogy a város törődik a biciklisekkel, közlekedési eszközként, alternatívaként kezelik. A kerékpározás nagyon fontos az egészségünk és a környezetvédelmünk szempontjából. Egyedül azt sajnálja, hogy hiába van viszonylag sok biciklis sáv és kerékpárút, közülük jó néhány állapota rossz, és nem mindig alkotnak egységes hálózatot.

Horváth Zoltán, LMP-s képviselő, aki egyébként kerékpárral érkezett az alapkőletételre is, lapunknak arról számolt be, mint Magyarország zöld pártjának tagja, elsődleges közlekedési alternatívaként tekint a biciklire városon belül. Pártjuk természetesen támogatja a közösségi közlekedést, de szívükhöz a kétkerekezés áll a legközelebb. Számukra nagy öröm a kerékpárút-hálózat bővülése, a jövőben is támogatni fognak mindenféle hasonló kezdeményezést, és fejlesztést Szombathelyen."

FOTO: Westindex.hu

Szólj hozzá!

Címkék: szombathely kerképár lmp horváth zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpszombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr52770978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása