HTML

Lehet Más a Politika Szombathely

Fenntartható fejlődés, szociális igazságosság, részvételi demokrácia, kisközösségek és civilek védelme Szombathelyen

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

LMP Szombathely Facebook hírfolyam

LMP Twitter

LMP Szombathelyi Szervezete a Facebookon

Horváth Zoltán önkormányzati képviselő a Facebookon

Friss topikok

A Nyugat.hu is beszámol a szombathelyi Kulturális Bizottság üléséről

2011.02.22. 12:20 szepujvilag

"A vitát Horváth Zoltán LMP-s képviselő indította, aki elsőként a Weöres Sándor Színház támogatására kérdezett rá. Papíron ugyanis ez az összeg a tavalyihoz képest 11 millióval több (összesen 196 millió), holott Horváth Zoltán szerint a színház tényleges támogatása ennél jóval kevesebb lesz. Hiszen a 196 millióban szerepel a Mediawave-nek járó 15 millió forint is. Miért? – kérdezte a képviselő, majd javasolta, árnyalják a képet..." - írja a Nyugat.hu szombathelyi internetes lap újságírója a város Kulturális Bizottságának költségvetést tárgyaló vitájáról. Az újság beszámol az LMP képviselőjének további hozzászólásairól is:

"Horváth Zoltán (LMP-s bizottsági tag) kifogásolta: azoknak a civil szervezeteknek, akik szerződéses viszonyban állnak az önkormányzattal (azaz már előre rögzítve van, mennyi pénzt kapnak), a támogatásuk elnyeréséhez a többiekkel együtt pályázniuk kell. Szerinte sokkal világosabb lenne, ha a költségvetésben külön szerepelnének ezek az összegek (...) 

A nagy múltú, közel ötven éves Savaria Nemzetközi Táncverseny (Tíztánc EB) idén 4 millióval kap kevesebbet, fele annyit, mint tavaly – ezt az elvonást Horváth Zoltán LMP-s képviselő nehezményezte. A képviselőnek szemet szúrt, hogy közel ugyanakkora súllyal (3 millióval) szerepel az Isis Dance Open nemzetközi táncverseny is, holott a két táncverseny korántsem ugyanolyan rangos rendezvény..."

A teljes cikk ITT olvasható

 

Szólj hozzá!

Címkék: szombathely költségvetés lmp horváth zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpszombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr412679342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása