HTML

Lehet Más a Politika Szombathely

Fenntartható fejlődés, szociális igazságosság, részvételi demokrácia, kisközösségek és civilek védelme Szombathelyen

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

LMP Szombathely Facebook hírfolyam

LMP Twitter

LMP Szombathelyi Szervezete a Facebookon

Horváth Zoltán önkormányzati képviselő a Facebookon

Friss topikok

Nyugat.hu tudósítása az októberi szombathelyi közgyűlésről

2012.11.01. 19:51 szepujvilag

Ma van a reformáció napja

Jelenti be Horváth Zoltán (LPM), annak az évfordulója, hogy Luther kiszögezte téziseit a templomkapura. Aztán a szombathelyi protestáns gyülekezete munkáját ecseteli. (...)

Jól megkavarták a dolgot, nehéz követni. Sági József sem képes erre, egy napirend megszavazása után akart módosítást kérni. Horváth Zoltán segít Ságinak, mert elírás van az anyagban, azt kellene kijavítani. Kijavítják. (...)

Ellenzéki kerekasztal helyett íme a jó szomszédság: Horváth Zoltán (LMP) Balassa Péter jobbikos megyei napilapját olvasgatja, kedélyesen diskurálnak. Megállapítják, ismét ők az elsők. A kormányzó erőknek még nyoma sincs, koraiak vagyunk, még jó tíz perc van a kezdésig. A nézőtéren mi képviseljük a köznépet, no és egy szemüveges úriember, aki épp egy töklámpással dicsekszik. Igazán családias a hangulat, ő ’56-ról mesél Horváthnak. 

(...) Horváth Zoltán sok sikert kíván a jegyzőnek jövőre, a választási t9rvény új módosítása értelmében jövő ősszel személyesen végig kell látogatnia az összes szombathelyit. Kávét, üdítőt, meleg ruhát ajánl fel a jegyzőnek a munkához. (...)

Alsógatyát a jegyzőnek!

Horváth Zoltán felszólalása nagy derültséget okoz, hihetetlen, jobb és baloldal egyszerre kiabál korrupciót, amikor az LMP-s ifjú meleg teát és meleg ruhát ígér a jegyzőnek, akinek állítólag végig kell majd látogatni az összes szombathelyi választópolgárt.

nyugat.hu_okt.jpg

A Nyugat.hu teljes cikke elérhetők itt: http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/kozgyules_szombathely_2012_oktober

Szólj hozzá!

Címkék: szombathely közgyűlés nyugat.hu lmp horváth zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpszombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr884884386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása