HTML

Lehet Más a Politika Szombathely

Fenntartható fejlődés, szociális igazságosság, részvételi demokrácia, kisközösségek és civilek védelme Szombathelyen

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

LMP Szombathely Facebook hírfolyam

LMP Twitter

LMP Szombathelyi Szervezete a Facebookon

Horváth Zoltán önkormányzati képviselő a Facebookon

Friss topikok

Vas Népe: A műtőben találták meg az ''eltűnt'' beteget

2012.10.05. 18:35 szepujvilag

Szombathely - Az LMP az egészségügy mai helyzetét egy, a napokban megesett igaz történettel illusztrálta sajtótájékoztatóján: a kórházból eltűnt férfit kerestettek, miközben az a kórházban volt...

2012. október. 05. péntek | Szerző: Peltzer Géza/Vas Népe

A LMP városi szervezete a Markusovszky kórház főbejárata elé szervezett sajtótájékoztatót pénteken, ezen ott volt Horváth Zoltán önkormányzati képviselő  és György István Péter, a bűnmegelőzési, közbiztonsági és közrendvédelmi bizottság tagja.

Elhangzott, hogy egy rendőrségi közlemény szerint  - amely október elsején jelent meg lapunkban is - szeptember 28-án kora délután a kórházba került  B. Sándor, aki még aznap el is tűnt a kórteremből. Amikor családja és barátai ezt megtudták, keresésére indultak. György István Péter - aki alapító tagja a helyi polgárőrségnek és személyes ismerőse az eltűntnek - azonnal rendkívüli szolgálatot hirdetett a tagság számára.

A mintegy tízfős csapat a következő órákban mindenütt kereste az eltűnt férfit: végigkutatták a Perint-partot, a város parkos részeit, de biztos, ami biztos, a kórház területén is körülnéztek. A kutakodás során a B. Sándor kórterméhez közeli műtőbe is szerettek volna betekinteni,  de a belépést - a helyiség sterilizált voltára hivatkozva - megtagadták számukra. Nagy kár, hiszen itt találtak az eltűnt férfira a kórházi dolgozók vasárnap reggel. A földön feküdt pizsamában.  A földre esett,  sérülései is keletkeztek, csoda, hogy túlélte az esetet - kommentálták a történteket a pénteki sajtótájékoztatón. Horváth Zoltán képviselő elmondta,  úgy tudja, a kórház vizsgálatot indított az ügyben.

Professzor dr. Nagy Lajos vezérigazgató a jövő hét elejére ígért tájékoztatást.

A cikk forrása: http://www.vasnepe.hu/hirek/20121005_meglett_eltunt_beteg_szombathely

Szólj hozzá!

Címkék: kórház szombathely vas népe lmp györgy istván horváth zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpszombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr884822184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása