HTML

Lehet Más a Politika Szombathely

Fenntartható fejlődés, szociális igazságosság, részvételi demokrácia, kisközösségek és civilek védelme Szombathelyen

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

LMP Szombathely Facebook hírfolyam

LMP Twitter

LMP Szombathelyi Szervezete a Facebookon

Horváth Zoltán önkormányzati képviselő a Facebookon

Friss topikok

Nyugat.hu az LMP közgyűlés utáni sajtótájékoztatójáról

2012.04.28. 20:46 szepujvilag

Horváth Zoltán (LMP) szerint a legkáoszosabb közgyűlés után vagyunk. Mint mondta, a napirend elfogadása után jutott eszébe a városvezetésnek, hogy nem szavazták meg a sürgősségi ügyek felvételét, ezért újra szavaztattak. A kollégiumi rendszer átalakításánál a Fidesz nem figyelt oda, és nem volt meg a többségük, sok csűrés-csavarás után fél óra múlva itt is újra szavaztattak.

 

A víztorony bérletbe adásánál egy jó óra eltelt, majd mindent megszavaztak, aztán mindennek az ellenkezőjét is. Horváth Zoltán úgy vélte, a városvezetés sem tudta követni a dolgokat, de ez már megszokottá vált.

Előhozta a színház igazgatói pályázatát, szerette volna, ha nyilvánosságra hozzák a neveket. Az viszont már látszik, hogy a szakmai bíráló bizottság összetétele nem teljesen elfogadható. Az egyik szakmai szervezet ugyanis Nemcsák Károly feleségét delegálta, miközben tudott dolog, hogy Koltay Gábort (az egyik pályázó - a szerk.) Nemcsák miatt rúgták ki a József Attila Színházból.

Az LMP-s képviselő kritizálta a parkfenntartási kft-t is. Egy teljes költségvetési éven már túl van a cég, világosan látható, hogy nem teljesült a cég alapításánál meghatározott cél, a parkgondozás nem lett sem gazdaságosabb, sem hatékonyabb. Kiemelte, hogy ezt a cég is leírja a tájékoztatóban, mert sorolják, milyen feladatokat adnának át másoknak. Így náluk csak a virágültetés és a fakivágás maradna.

A Nyugat.hu teljes cikkének elolvasásához kattint ide: http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/kozgyules_szombathely_unihall_cegek_koltsegvetes

 

Szólj hozzá!

Címkék: szombathely közgyűlés nyugat.hu lmp horváth zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpszombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr264478444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása