HTML

Lehet Más a Politika Szombathely

Fenntartható fejlődés, szociális igazságosság, részvételi demokrácia, kisközösségek és civilek védelme Szombathelyen

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

LMP Szombathely Facebook hírfolyam

LMP Twitter

LMP Szombathelyi Szervezete a Facebookon

Horváth Zoltán önkormányzati képviselő a Facebookon

Friss topikok

Szombathelyi TV: LMP sajtótájékoztató közgyűlés után

2011.03.03. 07:34 szepujvilag

"Tartózkodott a költségvetés megszavazásától az LMP- mondta sajtótájékoztatóján Horváth Zoltán. A képviselő bejelentette, hogy a jövőben minden közgyűlés után elmondja majd véleményét a döntésekről az ökopolitikát markánsan megjelenítő párt.

A jelenlegi gazdasági állapotért egyaránt felelős a várost 8 évig irányító MSZP és a 2 éve közgyűlési többségben lévő Fidesz- mondta Horváth Zoltán. Az LMP tudomásul vette, hogy szükség van megszorító intézkedésekre, de a költségvetés elfogadásakor tartózkodott a szavazástól. Ennek oka- hangsúlyozta a képviselő, hogy nem tájékozódhattak időben a tervezetről.

"A Pénzügyi, Gazdasági és Jogi Bizottság két nappal a közgyűlés előtt látta a költségvetést, amit el kellett hogy fogadjunk. Az egyeztetésre semmilyen felelőssége nem volt az ellenzéknek és a szakbizottságoknak."

Nem fogadták el technikai módosító javaslataikat sem. Így a színház költségvetéséŰŰből nem került ki a Mediawave 15 millió forintos támogatása. Az LMP hiába kezdeményezte azt is, hogy a Kulturális és Civil Alap közös támogatási keretében ne szerepeljenek azok az összegek, amelyeket a feladatellátással megbízott egyesületek kapnak. Horváth Zoltán szerint most kevesebb pénzre több egyesületnek kell majd pályáznia. 

2011. március 01."

A Szombathelyi Televízió videojának megtekintéséhez kattints IDE!

Szólj hozzá!

Címkék: szombathely közgyűlés lmp horváth zoltán szombathelyi televízió

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpszombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr782706226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása