HTML

Lehet Más a Politika Szombathely

Fenntartható fejlődés, szociális igazságosság, részvételi demokrácia, kisközösségek és civilek védelme Szombathelyen

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

LMP Szombathely Facebook hírfolyam

LMP Twitter

LMP Szombathelyi Szervezete a Facebookon

Horváth Zoltán önkormányzati képviselő a Facebookon

Friss topikok

A Westindex.hu véleménye az újonc szombathelyi képviselőkről

2010.11.27. 14:01 szepujvilag

A Westindex.hu szombathelyi internetes újság röviden elemzi az újonc Fideszes, Jobbikos, MSZP-s és LMP-s képviselők eddigi Közgyűlési munkáját.

A Lehet Más a Politika képviselőjéről a következőket írja Cseszkó Tamás főszerkesztő:

 

A poénkodó: Horváth Zoltán

Horváth Zoltán A Lehet Más a Politika listavezetőjeként szerzett mandátumot. Az októberi közgyűlésen mindössze egyszer szólalt fel, akkor úgy láttuk, hogy nem az ő terepe a politika, és már-már sajnálni kezdtük az LMP szavazókat, hogy markáns képviselő nélkül maradnak. Novemberre aztán láthatóan összeszedte magát, és igazi gag-ekkel tarkított hozzászólásokkal fűszerezte meg a közgyűlés amúgy is csípős hangulatát. Bár ezen hozzászólások még tényleges vitát nem generáltak, sőt talán lényegesek sem voltak, mégis sikerült Horváthnak az emberek, no meg a sajtó ingerküszöbét áttörni.

Ilyen volt a Vát-Porpác repülőtér kapcsány elmondott beszéde, miszerint "Szombathelynek rendkívül rossz emlékei vannak a repülőkről, legutóbb például lebombázták Szombathelyt." De nem volt rossz poén az sem, mikor este 9 óra körül felállt, és az iránt érdekődött, hogy miért szerepel a szórakoztatás a parkfenntartó és temetkezési kft tevékenységi körei között.

 

(Itt jegyezzük meg, hogy Horváth Zoltán repülős felszólalása nem a repülőtérre vonatkozott, hanem arra a tervre, hogy Szombathely felett is gyakorolhassanak katonai repülők. A katonai repülők megjelenése városunk felett valóban rossz emlékeket idéz fel.)

Bővebben: www.westindex.hu: A lelkes, a csendes, a poénkodó és a buldózer

Szólj hozzá!

Címkék: szombathely lmp horváth zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpszombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr982476775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása