HTML

Lehet Más a Politika Szombathely

Fenntartható fejlődés, szociális igazságosság, részvételi demokrácia, kisközösségek és civilek védelme Szombathelyen

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

LMP Szombathely Facebook hírfolyam

LMP Twitter

LMP Szombathelyi Szervezete a Facebookon

Horváth Zoltán önkormányzati képviselő a Facebookon

Friss topikok

Szimpatizánis fórum Schmuck Erzsébettel

2017.01.25. 09:00 szepujvilag

Január 24-én Szombathelyen járt Schmuck Erzsébet, az LMP országgyűlési képviselője, frakcióvezetője, aki a Falco Zrt. meghívására gyárlátogatáson vett részt. Képviselőasszony korábban több alkalommal egyeztetett már a gyár környékén élő lakókkal, akikkel Szombathelyen és Budapesten is tartott már közös sajtótájékoztatót, a környezetszennyezés ügyét pedig már két alkalommal is bevitte a Parlamentbe, és interpellált a kérdésben (érdemi válasz nélkül).

Ezek miatt a megszólalásai miatt hívta el őt a gyár. A látogatáson nem csak az LMP egyik környezetvédelmi szakértője kísérte el Schmuck Erzsébetet, de Németh Ákos, a párt Vas megyei elnöke is. A gyárlátogatásról hamarosan részletesebben is írunk.

erzsi1.jpgSchmuck Erzsébet és Németh Ákos

A program után a Keleti városrészen élő lakók képviselőivel is történt egyeztetéts, majd nagy érdeklődés mellett sajtótájékoztató következett Schmuck Erzsébet szombathelyi képviselői irodájában (Kiskar utca 3.).

erzsi2.jpg

Erről részletesebben írt a Nyugat.hu és a Vas Népe is.

erzsi3.jpg

A napot szimpatizánsi találkozó zárta szintén az irodában. A találkozón szóba kerültek a Falco-ügyön túl az LMP lehetőségei (melyben fontos szerepe kell, hogy legyen az ökopolitika markánsabb hangsúlyozásának), a jövő évi választások, és a Fidesz rendszerének lebontása is. A találkozón két érdeklődő LMP szimpatizáns is jelezte csatlakozási szándékát a párthoz.

Terveink szerint februárban ifjúságpolitikai és oktatási ügyben tartunk egy beszélgetést meghívott előadóval, majd március 1-jén Sallai Róbert Benedek országgyűlési képviselőt látjuk vendégül.

Szólj hozzá!

Címkék: környezetvédelem lmp Szombathely Falco Németh Ákos Schmuck Erzsébet

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpszombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr3412152195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása