HTML

Lehet Más a Politika Szombathely

Fenntartható fejlődés, szociális igazságosság, részvételi demokrácia, kisközösségek és civilek védelme Szombathelyen

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

LMP Szombathely Facebook hírfolyam

LMP Twitter

LMP Szombathelyi Szervezete a Facebookon

Horváth Zoltán önkormányzati képviselő a Facebookon

Friss topikok

Westindex.hu: Fogadóóra az ipartelepen - A cserbenhagyott városrész

2011.09.27. 09:50 szepujvilag

westindex, 2011-09-26 13:53

Parázs hangulatú lakossági fórumba botlottunk pénteken, a Zanati városrészen Horváth Zoltán, a Lehet Más a Politika önkormányzati képviselője tartott fogadóórát. Azért is voltunk kíváncsiak, mert múlt héten foglalkoztunk a területen található Falco-gyár kérdésével, mely rendesen kiverte a biztosítékot. Videóbeszámolónk következik.

Videóösszeállításunkból kiderül, hogy miért nem fog a helyi hatvanötéves férfi több fogadóórára ellátogatni, de megmutatjuk azt is, milyen kemény kritikát kapott Szakács Dávid, a körzet képviselője, aki állítólag nem is foglalkozik az emberekkel. Egy idős néni zacskóban hozott földet, megmutatta, milyen úton kell járniuk.

Sok probléma felvetődött, sőt ötlet is. Van, aki a Falco gyárat Mohács helyett inkább az ipari parkba küldené, az úgyis azért van, mások arra emlékeztettek, hogy a Falco kétszáz emberrel zsarolja a várost, holott egykor ezren dolgoztak a gyárban. Az egyik hölgy arról is beszámol, hogy a Falco nem a magyar munkaerőt veszi igénybe, hanem ukrán, szlovák, román üzemekből hoz kisegítő munkásokat. Egy szónak is száz a vége, elkeseredettek a városrészen élők, melyet le lehet ugyan írni, de még célszerűbb megtekinteni.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: szombathely környezetvédelem fogadóóra lmp horváth zoltán westindex

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpszombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr203259602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása