HTML

Lehet Más a Politika Szombathely

Fenntartható fejlődés, szociális igazságosság, részvételi demokrácia, kisközösségek és civilek védelme Szombathelyen

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

LMP Szombathely Facebook hírfolyam

LMP Twitter

LMP Szombathelyi Szervezete a Facebookon

Horváth Zoltán önkormányzati képviselő a Facebookon

Friss topikok

A Westindex.hu közvélemény kutatása szerint erősödött Szombathelyen az LMP az elmúlt két évben

2012.10.20. 16:40 szepujvilag

A Westindex.hu szombathelyi internetes újság nyilvánossá tette annak a közvélemény kutatásnak az eredményeit, melyet a portál olvasói között végzett. A felmérés szerint az LMP több tekintetben is erősödni tudott az elmúlt két évben.

kép1_westindex.jpg

A felmérés eredménye szerint egy most vasárnap tartandó önkormányzati választáson az LMP jelöltjei 9%-ot kapnának. Ez az eredmény két százalékkal több, mint a Jobbik Magyarországért Mozgalom eredménye.

Az internetes újság szerint Puskás Tivadar jelenlegi polgármester 30%-ot szerezne a Fidesz-KDNP színeiben, Ipkovich György előző mszp-s polgármester 52%-ot, Balassa Péter a Jobbik önkormányzati képviselője 7%-ot, Horváth Zoltán az LMP önkormányzati képviselője pedig 11%-ot kapa, ha őket jelölnék szervezeteik polgármesternek.

k2 (1).jpg

Az olvasók az önkormányzati képviselőket is értékelték. Az LMP képviselője, Horváth Zoltán 30%-os elégedettségi értéket kapott, ezzel 3. pár százalékkal lemaradva Czeglédy Csaba MSZP-SZTKE frakcióvezetőtől, valamint Ágh Pétertől, a Fidelitasz országos elnökétől.

k3.jpg

A Westindex.hu kíváncsi volt arra is, hogy kikkel a legkevésbé elégedettek az olvasók: itt az lmp-s Horváth Zoltán a legjobb értékelést kapta, csupán 16%-os elégedetlenségi értéket kapott. Összehasonlításképpen a legrosszabbul teljesítő, fideszes Ágh Péter 61% elégedetlenségi értéket kapott. 

k4.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: szombathely lmp horváth zoltán westindex

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpszombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr674859548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása