HTML

Lehet Más a Politika Szombathely

Fenntartható fejlődés, szociális igazságosság, részvételi demokrácia, kisközösségek és civilek védelme Szombathelyen

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

LMP Szombathely Facebook hírfolyam

LMP Twitter

LMP Szombathelyi Szervezete a Facebookon

Horváth Zoltán önkormányzati képviselő a Facebookon

Friss topikok

Szombathelyi képviselők a tiszta városért

2011.05.03. 10:29 szepujvilag

Április 30-án a városi képviselők is részt vettek azon az akción, amit az önkormányzat és a Szombathelyi Szépítő Egyesület közösen hírdetett meg. A program keretében Horváth Zoltán a Lehet Más a Politika képviselője is közösen szedte a szemetet a Fidesz-KDNP és a Jobbik képviselőivel. Az eseményről a helyi sajtó is beszámolt:

Westindex.hu: Nekünk kell vigyáznunk unokáink földjére- Tavaszi nagytakarítás Szombathelyen

"...Tíz órától a Csónakázó tónál, a Vasi Önkéntes Centrum standjánál lehetett jelentkezni szemétszedésre, akadtak azért vállalkozó szelleműek, majd félszázan vettek részt az akcióban. A politikusok átjöttek ide is segíteni, és most már Horváth Zoltán LMP-s képviselő is csatlakozott hozzájuk. Több médium munkatársa is ide ért, mindannyian kesztyűt húzunk, irány régészkedni! (...)"

Alon.hu: Főleg a politikusok szedték önkéntesen a szemetet Szombathelyen

"Kis kommunikációs zűrzavar folytán az Alon.hu négyfős különítménye a Potyondi-árok északi részéhez érkezik szombat reggel 9 órakor, valószínűleg azért, mert a potyondi szó kapcsán automatikusan a kedvenc mocsárunkra asszociáltunk.

Mivel rajtunk kívül csak Horváth Zoltán LMP-s képviselőt és egy civilt találunk a helyszínen, felmerül a gyanú, hogy talán rossz helyen vagyunk jó időben. (...)

Láthatóan ez az esemény központja, itt többen vannak önkéntesek és érdeklődők, befut néhány média is, de még mindig jelentős a politikusi túlsúly, a fideszen és az LMP-n kívül Balassa Péter vezetésével itt van a Jobbik is (...)"

Nyugat.hu: Rárepültek a hulladékra a városatyák

"1999-ben hirdette meg először a Szépítő Egyesület és az önkormányzat a tavaszi nagytakarítást, a tradíció szerencsére azóta sem satnyult el, így április 30-án ismét akcióba lendültek a környezetért aggódók. Feltűnt köztük néhány ismerős arc, öltöny helyett ezúttal virító láthatósági mellényben, élükön Dr. Puskás Tivadar polgármesterrel, aki elmondta: szeretnék minél több emberhez eljuttatni ezt a fajta szemléletet, és példát mutatni, mert hát környezetet védeni jó.

 

Mellette Molnár Miklós, Marton Zsolt, Lazáry Viktor, Sági József, Horváth Zoltán és Balassa Péter is feltűnt a közgyűlés legismertebb celebjei közül, az alábbi fotóra kattintva pedig nyomon is követhető ténykedésük. (...)"

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpszombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr902873950

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Horgas Béla - PUBLICISZTIKÁLNI 2011.05.05. 12:46:09

Tudom, Drugics, bizonyos értelemben ez a verses irományom,mert publicisztikának szánom, lehetetlen,ahogy húsz évre visszaréved és szerzőjekihűlt lábnyomod fölmelegedésén mélázva elveti a kockát, mikor elvet és tárgyias valót, most is mint akkor,összeve...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása