HTML

Lehet Más a Politika Szombathely

Fenntartható fejlődés, szociális igazságosság, részvételi demokrácia, kisközösségek és civilek védelme Szombathelyen

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

LMP Szombathely Facebook hírfolyam

LMP Twitter

LMP Szombathelyi Szervezete a Facebookon

Horváth Zoltán önkormányzati képviselő a Facebookon

Friss topikok

Bállépés

2011.01.09. 09:23 szepujvilag

KÖZLEMÉNY

 

Pénteken a Városháza kommunikációs vezetője nyilatkozatot juttatott el a sajtóhoz. Az ott leírtakkal szemben önkormányzati képviselőként eddig nem adtam ki semmilyen közleményt az összevonat városi és megyei bállal kapcsolatban. A közleménykibocsájtója a Lehet Más a Politika Vas Megyei és Szombathelyi Szervezete volt. Természetesen szervezetem közleményével egyetértek. Riasztónak tartom azt, hogy a város báljáról a magas belépőjegyek miatt kiszorítják az átlagos, vagy annál kevesebb keresetűeket. Rossz jelnek vélem, hogy ezek alapján a város politikai elitje nem hajlandó együtt bálozni az átlag szombathelyi polgárral. A rendezvényt ezért bállépésnak tartom.

A kommunikációs vezető közleményében azt írja, hogy a jegyárak nem emelkedtek háromszorosára. Ez igaz, az LMP tévedett, mert az összeg ennél is nagyobb mértékben változott. Az igazság az, hogy 2010-ben lehetett már 4.200 forintért is belépőt váltani a bálra. Ennek a háromszorosa is kevesebb, mint az idei ár…

Annak azonban örülök, hogy az LMP közleményének kibocsájtása után a szombathelyi városvezetés bejelentette, hogy a bálon befolyt összeggel megyei gyermekvédelmi intézményeket fognak támogatni. A bálon nem veszek részt a fenti kifogásaink miatt, amennyiben azonban a városvezetés megjelöli pontosan azokat az intézményeket, akiket a bevétellel támogatni kíván, én is felajánlok számukra 15.000 Ft-ot, a belépőjegy árát.

 

2011. január 8.

Horváth Zoltán
önkormányzati képviselő, Szombathely Megyei Jogú Város
Lehet Más a Politika

....

sajtómegjelenések:

Alon.hu: Bállépés - Horváth Zoltán (LMP) közleménye

Nyugat.hu: Bállépés

Szombathelyi Televízió Online: Bállépés - Sajtóközlemény

 

Szólj hozzá!

Címkék: szombathely közlemény bál lmp horváth zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpszombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr282571135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása