HTML

Lehet Más a Politika Szombathely

Fenntartható fejlődés, szociális igazságosság, részvételi demokrácia, kisközösségek és civilek védelme Szombathelyen

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

LMP Szombathely Facebook hírfolyam

LMP Twitter

LMP Szombathelyi Szervezete a Facebookon

Horváth Zoltán önkormányzati képviselő a Facebookon

Friss topikok

Mi lesz a Szent-Györgyi Albert Középiskola épületével?

2014.08.28. 07:21 szepujvilag

Az iskolai évnyitókhoz közeledve szomorúan állapíthatjuk meg: három éve üresen áll a Fidesz által bezárt Szent-Györgyi Albert Középiskola a Joskar-Ola lakótelep közepén. A városrészen élőknek joga van tudni, hogy mit tervez az épülettel a városvezetés!

szent-gy1_1.jpg

A jelenlegi városvezetés az oktatás és az egészségügy területén elért eredményeket állítja választási kampánya középpontjába, holott az egészségügyi dolgozókat is képző gimnázium bezárása mutatja leginkább, hogy milyen óriási hibákat követtek el ezeken a területeken.
A Szent-Györgyi Albert Középiskolát lakossági tiltakozás ellenére zárták be. Azóta üresen áll, és jelentősen romlik az állapota, holott a Joskar-Ola lakótelep középpontjában található épület hasznosítása a városrészen élők érdekét szolgálná.
Az elmúlt időszak városi bizottsági ülésein több alkalommal is tettek kormánypárti képviselők utalásokat arra, hogy az épülettel kezdenének valamit, ám Horváth Zoltán, az LMP önkormányzati képviselőjének kérésére sem voltak hajlandók részleteket elárulni.
Abdul-Ghafoor Hisham, a Joskar-Ola lakótelep LMP-s képviselőjelöltje szerint a városrészt jelentősen befolyásoló kérdésekről nem hallgathat a városvezetés, ezért a Lehet Más a Politika Szombathelyi Csoportja és a Negyedik Köztársaság Párt (4K!) felszólítja az érintetteket, hogy számoljanak be az egykori iskola épületére vonatkozó tervekről!

Szombathely, 2014. augusztus 28.
LMP Szombathelyi Csoportja

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás iskola lmp 4K! szent-györgyi joskar-ola

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpszombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr576643519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása